søndag 1. februar 2015

Frost smykkeskrin ♥

Hei alle sammen! I dag vil jeg vise dere et smykkeskrin jeg har lagd på bestilling.
Hos Hjerteboden i februar har vi "blått og vinterlig" som tema i vår månedlige utfordring. Dette er mitt inspirasjonsbidrag og jeg håper det inspirerer deg til å bli med i konkurransen vår, der du kan vinne et gavekort på 150,- i nettbutikken vår.
Elsa-motivet fant jeg på en gratis coloring page. Det er som vanlig fargelagt med Copics og kjolen har jeg dekt med Stickles for å få den til å glitre. Her er fargene jeg brukte:
Jeg lagde tre skuffer som jeg festet splitbinders fra Tim Holtz som passer perfekt til å håndtak så man kan åpne skuffene lett. Metallbeina er også fra Tim Holtz.
Skrinet er laget på en boks fra Søstrene Grene. Jeg festet de tre skuffene jeg lagde på lokket til boksen, slik at man kan ta av toppen. De fleste arkene er fra Maja Design, det ene arket foran på boksen husker jeg ikke hvor er fra. Blomstene er fra min aller største favoritt innen papirblomster Wild Orchid Crafts
Håper dere likte papirsmykkeskrinet mitt! Tusen takk for at du besøkte hobbyrommet og følg meg gjerne fra instagram: @ninashobbyrom og Facebook: Ninas hobbyrom. ♥

1 kommentar: