mandag 26. mai 2014

Kort mot kreft ♥

Kreftforening har begynnt med "nettbøsse" der man kan lage sin egen innsamlingsaksjon til inntekt for kreftforeningen. Etter å ha mistet begge foreldrene mine til kreft, ønsker jeg å bidra til at flere kan overleve denne forferdelige sykdommen. Min måte å gjøre det på, er å bruke min hobby til å samle inn penger til kreftforeningen. Jeg lager kort til alle anledninger (bursdag, dåp, bryllup, jul, osv.) som jeg selger til familie, venner, kjente og ukjente. Kortene selges med en minstepris på 200,- og pengene går uavkortet til kreftforeningen! For å se noen av kortene jeg har laget gå inn på www.facebook.com/ninashobbyrom eller følg meg på instagram: @ninashobbyrom
Gå inn på innsamlingssiden min her:

Tusen takk for at du besøkte bloggen min og tusen takk til alle som deler "Kort mot kreft" siden min og til dere som donerer penger både ved å bestille kort eller gi et frivillig beløp! ♥

lørdag 24. mai 2014

Velkommen til verden ♥

Jeg fikk en bestilling på to babykort for en god stund tilbake. En jente og en gutt.
Hun som bestilte ville ha to ganske like kort, så jeg valgte å lage samme 
layout på begge kortene, men et i rosa og et i blått. 

Selve kortet er stanset ut med en die fra GoKreate - da jeg ble inspirert av fantastiske Camilla som alltid lager nydelige kort i forskjellige fasonger! ♥ Arkene jeg har brukt er fra en av mine store favoritter Maja Design, blomstene er en mix av WOC og Magnolia, stempelet er fra Magnolia og fargelagt med copics. Fargene jeg har brukt er:
Hud: E51, 50, 21 + R21
Rosa: R85, 83, 81 + blender
Brun: E74, 71, 70 + blender
Her er samme layout som det rosa kortet, arkene her er også fra Maja Design og stempelet selvfølgelig fra Magnolia og fargelagt med copics. Fargene jeg har brukt er:
Hud: E51, 50, 21 + R20
Blå: B95, 91, 91 + blender
Grå: C5, 3, 1 + blender
Enkel innside, med litt forskjellig dies fra både Spellbinder og Magnolia. 
"Magi er å ha tro på på deg selv. Hvis du klarer det, kan du få hva som helst til å skje!" ♥
Disse to søte tagsene har jeg stanset ut med en die er fra Magnolia. Jeg prøvde å gjøre de enda litt søtere ved å stanse ut og klippe til litt rosa ark nederst på tagen og pyntet med litt stempel og blonder.
Tagsene til guttekortet er også fra Magnolia, jeg elsker de disene! ♥

Tusen takk for at du besøkte bloggen min! ♥ Ønsker dere en flott lørdag videre i sola! 

onsdag 7. mai 2014

Dåpskort og barnevogn ♥

 Etter inpirasjon på instagram @liveandlovecrafts, lagde jeg denne barnevognen, som matchet et dåpskort jeg lagde på bestilling i november. Jeg brukte ark fra Maja design sin kolleksjon Sofiero, som jeg syns passer perfekt til dette prosjektet. Det er alltid gøy å prøve å lage noe nytt og jeg koste meg lenge i hobbyrommet med denne vognen her. ♥ Den nydelige lille babyen som ligger i vognen er fra Magnolia og fargelagt med copics. Hun ligger på en seng av osteklut og blondestoff og over babyen henger det to søte charms. ♥
Rundt vognen har jeg pyntet med blomster fra Wild Orchild, perler, blonderoser, sløyfer og sommerfugler som jeg har stanset ut med en puncher fra Martha Stewart:)
 Her er dåpskortet som jeg lagde sammen med barnevognen. Arkene og blomstene jeg har brukt på kortet er de samme som på vogenen. De stolte nybakte foreldrene fra Magnolia er som vanlig fargelagt med copics. Fargene jeg har brukt er:

Hud: E93, 51, 50 og 21
Hår: E47, 44, 43, 42, 41 og 40
Baby og Tildas sko: RV95, 93, 91
Edwins vest og sko: E74, 71 og 70
Skjorte, buskse og kjole: W4, 2 og 00 + blender

Tusen, tusen takk for at du besøkte bloggen min! ♥

Vinterbryllupskort - Happily ever after ♥

Hei alle sammen! :) Etter en altfor lang blogg pause, vil jeg dele med dere noen kort jeg har laget siden sist. Jeg har desverre slitt med kraftig senebetennelse i armen og har derfor vært "sykemeldt fra hobbyrommet". Derfor har det vært lite aktivitet fra min side de siste månedene.
 Jeg vil starte med å vise dere et vinterbryllupskort jeg lagde på bestilling i desember, til et par som feiret sin 5 års bryllupsdag. Nydelige "Runaway bride" fra Magnolia, har jeg fargelagt med copics og pyntet med glitter og perler. Kirkebakgrunnen er også fra Magnolia, fargelagt med copics og pyntet med "Snow Marker" for å få en snø effekt. Bak motivet har jeg gjemt en liten søt tag. ♥ 
En enkel innside som matcher forsiden av kortet. Alle arkene er fra Pion design. Han som bestilte kortet ønsket et stort blankt ark inni, da han hadde lagd et dikt han gjerne ville skrive inn selv. 
 Jeg malte med hvit "crackle paint" på et trehjerte som jeg pyntet med sammen med blomstene som er fra min store favoritt WOC. Jeg liker så godt effekten den malingen gir. Rund om på kortet har jeg brukt Frantage "Shappy White" embossing pulver.
Kommentarer tas imot med glede! Tusen takk for at du besøkte bloggen min! ♥